Appeltaartvlaai
Appeltaartvlaai
Appeltaart vlaai,
tradionele appeltaart met een limburgse inbreng, dus gebakken als een limburgse vlaai.
Bereidingstip doe eens een punt appeltaartvlaai in voorverwarmde oven van 180 gr
Allergenen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Rogge, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Hazelnoten, Pistachenoten, Lactose, Koriander, Maïs, Mais
Bewaaradvies:
Deze vlaai is na aankoop minimaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Caramel bavaroise vlaai
Caramel bavaroise vlaai
Heerlijke wenerbodem met een laagje banketbakkersroom, opgespoten met caramel bavarois met lichte zeezoutsmaak afgewerkt met caramelblokjes en caramelstrepen.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs, Peulvruchten, Rundvlees
Bewaaradvies:
2 dagen na aankoopdatum, mits gekoeld tussen 2 en 7 graden
Hazelnoot vlaai
Hazelnoot vlaai
De harde wenerbodem van deze vlaai is gevuld met ambachtelijk bereide mokkaroom.
Hierover een laag heerlijke hazelnoten creme.
De vlaai wordt opgemaakt met hazelnoten, stukjes chocolade.
Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden, ook wij kunnen de hazelnoorvlaai U snijden.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Hazelnoten, Lactose, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
De hazelnootvlaai vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog 2 dagen houdbaar.
Kersen mon-chou vlaai
Kersen mon-chou vlaai
Harde wenerbodem gevuld met Mon-Chou, fris-zure gebonden kersen afgewerkt met Mon-chou rozetten
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Koriander, Maïs.
Bewaaradvies:
Deze vlaai is na aankoop, mits koel bewaard nog 2 dagen houdbaar.
Oma's Vlaai( rabarber)
Oma's Vlaai( rabarber)
Harde wener bodem gevuld met fris zoete rabarer, een klein laagje room gedecoreerd met hazelnootschuim brokken en bestrooid met kaneelpoeder,
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Noten (schaalvruchten), Hazelnoten, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is na aankoop, mits gekoeld bewaard nog 2 dagen houdbaar.
Opa's vlaai (kers)
Opa's vlaai (kers)
Harde wenenrbodem met een laagje kersen daar over heen een laag zwitsere room afgewekt met hazelnootschuim brokken en poedersuiker
Allergene stoffen;
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Noten (schaalvruchten), Hazelnoten, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs.
Bewaaradvies:
Deze vlaai is na aankoop, mits gekoeld bewaard, nog 2 dagen houdbaar.
Stroopwafelvlaai
Stroopwafelvlaai
Deze oerhollandse lekkernij verwerkt in een limburgs jasje en ouderwets lekker.
Wenerbodem gevuld met caramel bavarois afgewerkt met verse stroopwafel brokken witte chocolade en caramel.
Allergene Stoffen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs, Peulvruchten, Rundvlees
Bewaaradvies:
Deze stroopwafelvlaai is twee dagen houdbaar na aankoop mits gekoeld tussen de 2 en 7 graden.