Aardbeienbavaroise vlaai
Aardbeienbavaroise vlaai
Zachte limburgse bodem royaal gevuld met frisse aardbeienbavarois afgewerkt met rozetten slagroom en chocolade gallets.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Lactose, Cacao, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Abrikozen rijstvlaai
Abrikozen rijstvlaai
Rijstbodem voorzien van heerlijke abrikozen. Versierd met luchtige slagroomrozetten.
Abrikozen-Schuimvlaai
Abrikozen-Schuimvlaai
Limburgse roombodem, gevuld met abrikozenbavaroise en afgewerkt met schuimpjes en witte chocolade snippers.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Sulfiet, Lactose, Cacao, Maïs
Bewaaradvies
Deze abrikozenschuim is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Appel-Citroenvlaai
Appel-Citroenvlaai
Limburgse roombodem gevuld met een variatie van appels gemengd met citroen,
opgemaakt met een laag banketbakkersroom krokante suikeramandelen en rozetten.
Allergene StoffenGluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Lactose, Cacao, MaïsBewaaradviesDeze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden)
na de aankoop is deze vlaai nog minimaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Tip: Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden.
Appelnoten vlaai
Appel-Room-Kaneelvlaai
Appel-Room-Kaneelvlaai
De appelbodem van deze vlaai is gevuld met een feestelijke combinatie van Zwitserse room en kruidnoten!
Dit geheel wordt bestrooid met kaneelkruiden, gedecoreerd met rozetten en chocolaatjes
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Rogge, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies.
Deze vlaai is minimaal 2 dagen houdbaar na aankoopdatum, mits gekoeld tussen de 2 en 7 graden.
Ondanks onze zorg voor dit product kunnen er pitten of pitdeeltjes in voorkomen.
Appelstrudel vlaai
Appelstrudel vlaai
Limburgse delicatessen met een Oostenrijks tintje
Limburgse roombodem gevuld met banketbakkersroom en appelstukjes aangemaakt met kaneel en suiker.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze appelstudel vlaai is minimaal 2 dagen houdbaar na aankoop, mits gekoeld bewaard tussen de 2 en 7 graden.
Boerenjongens bavaroise vlaai
Boerenjongens bavaroise vlaai
Een tradionele vlaaibodem gevuld met bankbakkersroom, hierop een laagje boerenjongens bavarois en afgewerkt met boerenjongen en rozetten slagroom.
Allergene stoffen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Koriander, Maïs, Rundvlees
Bewaaradvies:
Deze boerenjongens is minimaal 2 dagen houdbaar na aankoopdatum, mits gekoeld tussen de 2 en 7 graden.
Boerenkersenvlaai
Boerenkersenvlaai
Deze echte klassieker onder de vlaaien wordt gevuld met heerlijke, pitarme kersen.
Naar orgineel limburgs recept,
Limburgse roombodem gevuld met pitarme kersen, een must voor elke gelegenheid
Allergenen:
Gluten bevattende granen, tarwe, ei, soja, melk, lactose, koriander en mais.
Bewaaradvies:
Deze boerenkersenvlaai is na aankoop minimaal 2 dagen houdbaar op een temperatuur tussn 2 en 7 graden.
Brownie Vlaai
Brownie Vlaai
Limburgse vlaaibodem met banketbakkersroom en chocolade bavaroise , daarover komen stukjes brownie, caramelstrepen en donkere chocolade schaafsel.
Niet te missen voor de echte brownie liefhebber.!!
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Lactose, Cacao, Maïs
Bewaaradvies:
Deze Luxe Brownie taart is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoopdag nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Bosschebollenvlaai
Bosschebollenvlaai
Bossche lekkernij met een limburgse inslag.
Limburgse roombodem gevuld met bakkersroom met daarover een pure chocolade spiegel.
Afgewerkt met mini soesjes gedoopt in pure chocolade en witte dopjes witte chocolade bavarois.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Koriander, Maïs
Bewaaradvies
Deze bossche bollenvlaai is minimaal 2 dagen houdbaar na aankoopdatum, op een temperatuur tussn 2 en 7 graden.
Bosvruchten bavaroise vlaai
Bosvruchten bavaroise vlaai
Frisse bosvruchten bavarois op een Limburgse bodem.
Heerlijke roombodem gevuld met frisse bosvruchten bavaroise afgewerkt met luchtige slagroom rozetten en chocolade gallets
Allergenen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Bosvruchten bavarois vlaai is minmaal 2 dagen houdbaar na aankoopdatum mits gekoeld tussen de 2 en 7 graden.
Christoffelvlaai
Christoffelvlaai
Limburgse roombodem gevuld met pitloze kersen, gevuld met melk chocolade bavarois afgewerkt met luchtige slagroom rozetten en chocolade snippers.
Allergene Stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoopdag nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Ondanks onze zorg voor dit product kunnen er pitten of pitdeeltjes in voorkomen.
Kersen-de-luxe
Kersen-de-luxe
Limburg op zijn lekkerst, Volgens eeuwen oud recept.
Deze echte klassieker onder de vlaaien
Limburgse roombodem gevuld met pitloze kersen ruimschoot voorzien van luchtige slagroom rozetten met een snuifje cacao.
ondanks onze grote zorg kan het zijn dat er toch wat pitten in de kersen zitten
Allergeen stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Tip:
Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden.
Kersen-Rijstvlaai
Kersen-Rijstvlaai
Rijstbodem met heerlijke Kersen afgewerkt met luchtige slagroom rozetten.
Allergene Stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose.
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Tip:
Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden.
Koffievlaai
Koffievlaai
Limburgse roombodem met een laagje mokka en Latte machiatto-roomvulling.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Maïs
Bewaaradvies:
Deze koffievlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Peren Caramel vlaai
Peren Caramel vlaai
Limburgse roombodem gevuld met banketbakkersroom, daarover perenbavarois bereid met peren, afgewerkt met een caramelspiegel en luchtige slagroom rozetten.
Allergene Stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog 2 dagen houdbaar.
Tip:
Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden.
Rijstevlaai de luxe
Rijstevlaai de luxe
Traditionele rijstevlaai gevuld met zelfgekookte rijst en op smaak gebracht met de beste ingrediënten!
Royaal opgespoten en gedecoreerd met pure chocolade snippers en luchtige slagroom rozetten.
Allergene Stoffen;
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Tip:
Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden.
SkiVlaai Kersen
SkiVlaai Kersen
Heerlijke limburgse bodem, gevuld met pitloze kersen voorzien van een laagje kersen bavarois afgewerkt met schuimdruppels witte chocolade snippers en cacaopoeder
Allergenen :
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Sulfiet, Lactose, Cacao, Maïs
Bewaaradvies:
Deze kersenschuim is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog 2 dagen houdbaar.
Limburgse bodem gevuld met banketbakkersroom rijkelijk gevuld met fruit.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.
Zwitserse room vlaai
Zwitserse room vlaai
De bodem van deze vlaai wordt gevuld met ambachtelijk bereidde banketbakkersroom en een laagje Zwitserse room.
Opgespoten met luchtige slagroom rozetten en bestrooid met nougatine en chocolade gallets
Ook deze Zwitsereroom vlaai kan voor U voorgesneden worden.
Voor 12:00 besteld de volgende dag bij U thuis.
Allergenen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen,Hazelnoten Lactose, Cacao, Mais.
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na aankoop nog minimaal 2 dagen houdbaar.